OVER ONS

Nieuwe winkel, nieuwe naam, maar nog steeds een zeer vertrouwd team.

 

Al meer dan vier jaar geeft Fabienne Dechamps de klanten persoonlijk advies  bij Simply Blue, de voorganger van Colette Schilde en helpt ze bij het maken van
keuzes in het ruime assortiment. Bij Colette Schilde zet ze die taak voort, met haar typische naturel en no-nonsense stijl.

Een andere leuke schakel in het team is Isabelle Madou. Zij is een zeer stijlvolle vrouw die jaar en dag bezig is met mode. Zij zal voor velen bekend voorkomen aangezien zij ook al 1,5 jaar bij Simply Blue werkte.

Marie de Strycker vervoegde afgelopen zomer het team na het afronden van haar studies aan de Antwerpse AP Hogeschool.
Het gevoel voor fashion is haar met de genen meegegeven: al drie generaties is haar familie actief in de mode te Turnhout.

Even op een rijtje waar Colette Schilde voor staat:
Eerlijke en verfrissende mode – Merken worden geselecteerd omwille van hun originaliteit, charme en oprechtheidEasy to wear kleding voor de vlotte, modebewuste jonge vrouw.

Wij kijken er zeker naar uit om u verder te helpen! 

XOXO Team Colette Schilde

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

en pssst…

WIJ HOUDEN ‘HEM’ OOK BEZIG!

…omdat we weten dat je graag rustig je tijd neemt om die nieuwe outfit te passen, hebben we voor uw wederhelft ook een hoekje ingericht. Kwestie van hem bezig te houden terwijl jij je focust op de belangrijke zaken.

Er is zelfs koffie én gratis internet voorzien… 😉